Velkommen til min hjemmeside


Her på siden kan du læse om, hvem jeg er, hvad jeg står for, og hvad mine politiske visioner for Odense er.

Mine grundlæggende politiske værdier kan udtrykkes med tre ord: Frihed – Frisind – Fælleskab

Vi skal have retten til at vælge vores egen livsform i nogle rammer, som skaber tryghed og giver unikke muligheder for alle selv i krisetider.

Vi skal have modet til at gøre det, vi mener, er det rigtige, afprøve ukendte veje, begå fejl og lære af dem, så vi skaber fremgang for kommunen.

Vi skal have pligten og lysten til at yde vores bedste for at hjælpe, de som ikke selv har mulighederne, for at have orden i vores økonomi og for at bruge vores sunde fornuft, når vi træffer beslutninger, som skal skabe udvikling.

Jeg har siden 1998 arbejdet for at skabe udvikling og fremgang i en unik kommune. Udfordringerne er ikke blevet mindre de fjorten år – men mulighederne for at tænke nyt har heller aldrig været større. Derfor vil jeg gerne fortsætte mit arbejde i Byrådet.

Her på siden kan du følge mine visioner for Odense, mine holdninger til stort og småt og mit daglige politiske arbejde. For mig er det vigtigt, at jeg kender din mening, holdning og ønsker til en god kommune, så du er velkommen til at kontakte mig på email janejegind@odense.dk eller skrive til mig Jane Jegind, Odense Kommune, Ørbækvej 100, 5220 Odense SØ

Facebook

 

Billeder

The Flickr API returned error code #95: SSL is required