Rystende og uacceptabel adfærd

Mandagens optøjer i Odense er både rystende og helt uacceptable. Igennem mange år er der nu blevet forsøgt mangt og meget i Vollsmose til rigtig mange penge. Siden de mange uroligheder i 2005 er der igangsat et hav af forskellige tiltag, der skal bidrage til en positiv udvikling.

Det har ingen effekt haft på den hårde kerne, de ønsker helt åbenlyst ikke at være en fredelig del af vores samfund. Lad politiet og kriminalitetsforsorgen overtager lømlerne og lad os droppe ideen om at nå denne gruppe med kommunale kroner.

Lad os i stedet i endnu højere grad koncentrere os om at nå de helt unge, hvor der stadig er håb for at de kan få en moral og adfærd, der ligger inden for rammerne af det samfund, vi har.

Vi kan i Odense ikke tolerere optøjer, som i den grad skaber utryghed. Mennesker, der på den måde oveni købet kan finde på at angribe en skadestue.

Lad mig sige det ligeud: Den slags mennesker hverken kan eller skal vi tolerere går frit omkring. Hvis de på den måde viser, at de ingen respekt eller moral har i forhold til det samfund, vi har, så må vi sørge for de bliver afskåret fra at være en del af det.

Kommunen skal sætte maksimalt ind med alle de mulige redskaber der er for at holde dem i et fast greb – ex. økonomiske sanktioner, imens regeringen må finde svar på, hvordan vi sikrer, at politiet og domstolene har alle tænkelige redskaber til at gribe ind og sikre, de fjernes fra gadebilledet.

Facebook

 

Billeder

The Flickr API returned error code #95: SSL is required